Alle verwijderde tweets van politici

Jorrit 🌈 πŸ’§πŸ”₯πŸŒͺ🌍❀️

Volgen

Projecten Opvang en GGZ, Pleitbezorging en Communicatie bij @doktersvdwereld | β€œirritante SJW zuiger” | Radical Faerie

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @KleinpasteThijs: Ik wou dat er nog iets in me over was dat in staat is geschokt te zijn door het weglopen van de coalitie uit de Kamer maar er zit eigenlijk alleen nog een soort hardheid die enkel harder wordt, en een heel klein restje rouw over wat weg is.

RT @dreoudman: RT @dreoudman: Al ben ik ook nog zo’n genie, daarom lust ik nog wel gewoon boerenkool!

RT @hetismejuffrouw: RT @hetismejuffrouw: PvdD: lief voor lammetjes, maar mensen kunnen doodvallen.

Always so late @finkd. Shoulda done this a year and a half ago before your algorythm co-created the bottomfeeding information death spiral that is #WWG1GWA, preying on peoples fears and feeding them self enforcing nonsense. You removing it now only feeds into their storyline.

I think all I may need to make it through today is for this sign to be real.

Welkom op het allerlijpste festival. Je hebt geen kaartje nodig, want je bent er al.

Deze weet ik: @LavieJanRoos verspreidde recent nog t gerucht dat je van speelsel HIV kan krijgen. Ik denk dattie dat echt gelooft en sinds 1982 niet meer is aangeraakt. Bedenk hoeveel dat verklaart? Gun hem z’n speeltje. Behalve als t n β€˜knuppelachtig ding’ in zn achterbak is.

Hier staat: Mark Rutte is een lafbek die liever live een collega in z’n hemd zet (geen wonder dat de brief van Femke niet helemaal klopte, die moest dus in allerijl naar buiten) dan zelf leiderschap te tonen als dat een paar zeteltjes zou kunnen kosten.

Dit is toch ook echt niet uit te leggen. Waarom sloopt de overheid haar eigen draagvlak zo? Mensen zijn niet dom.