Alle verwijderde tweets van politici

tweede-kamer

  • Heeft 2 leden
  • Verwijderde 298 tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Het debat over de ontwikkelingen rondom het coronavirus in de #tweedekamer begint om 11.10 uur.

RT @vpronms: Dit jaar werd haar de Aletta Jacobsprijs toegekend voor haar strijd voor emancipatie, gelijkheid en democratische waarden, ze is voorzitter van de Tweede Kamer: Khadija Arib zit vannacht naast Pieter. 00:00 op @NPORadio1.

Doe vandaag aan wat aanschouwend onderwijs tijdens de behandeling van het groeifonds. Mijn vraag: als investeringen CO2 reductie moeten opleveren, gaan de hoofdprijzen van het fonds dan aan het gros van Nederland voorbij? https://t.co/CJ1hCcut4h

Terwijl juist de werkloosheid hoog is waar er minder concentratie van CO2 uitstoot is. https://t.co/eOyfbdZQCR

Om 10.15 uur begint de vergaderdag in de #TweedeKamer met een debat over #Begroting Infrastructuur en Waterstaat (1e termijn). Volg live via bit.ly/2UELjVL.

Vandaag de laatste zittingsdag van de Tijdelijke commissie #Uitvoeringsorganisaties in de Enquêtezaal. Op 16 november starten in deze zaal de verhoren van de Parlementaire ondervragingscommissie #Kinderopvangtoeslag. Lees meer op tweedekamer.nl/tcu & tweedekamer.nl/pok. https://t.co/gzBv8mPWsf

Om 10.15 begint de vergaderdag in de #TweedeKamer met een debat (VAO) Raad Algemene Zaken van 10 november 2020. Volg live via bit.ly/32vgreU.

Om 16.15 uur vergadert de #TweedeKamer in een plenair debat over Pakket Belastingplan 2021 en Wet beperking liquidatie- en stakingsverliesregeling. Volg live via bit.ly/3kkJuYu.

In het #vragenuur stelde @RoaldLinde vragen aan minister @WBHoekstra (Financiën) over de enorme toename in spoofing en whatsappfraude. Lees het #debatinhetkort: tweedekamer.nl/kamerstukken/p…

Om 17.00 uur debatteert de #TweedeKamer over Uitvoeringswet EU-zeehavenverordening. Volg live via bit.ly/34zfKSY.