Alle verwijderde tweets van politici

Werkt in de Tweede Kamer voor de SP. Doet Veiligheid, Binnenlandse Zaken en Digitale Zaken. Leeft met een 2-jarige en een opgezette wasbeer👩‍👦🦝

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @plantoinette: Door al het nieuws van de afgelopen tijd, en mijn herinneringen aan vroeger, moest ik denken aan deze graffiti in een tunnel op de Uithof. Uit de tijd van de Utrechtse serieverkrachter. De straat, de Voice, Ajax, ze zouden ook van ons moeten zijn. (ANP, 2002) https://t.co/GYBIOUbxGQ

Nicole Temmink (sp) tweette :

Het team #referendum is er klaar voor hoor! https://t.co/mSuaRRazQu

Nicole Temmink (sp) tweette :

Ik volg voor u de stemmingen over de wet financiering van politieke partijen maar het is niet te doen met zoveel wijzigingen. Er is zojuist in ieder geval wel een amendement van het lid Leijten aangenomen dus de wereld is sowieso weer wat beter dan daarvoor. Dan weet u dat alvast

RT @Juul_deGraaf: RT @Juul_deGraaf: Doen alsof je ondernemer bent! Belangrijke informatie voor iedereen in de culturele sector, met pro-tips en alles.

RT @AukevanEijsden: De reden dat iedereen al vijf maanden de kaken stijf houdt, is dat transparantie een goede formatie in de weg zou staan. De praktijk: zwijgen na gesprekken, maar wél stiekem nieuws lekken en partijen uitsluiten in de krant. Hoe vinden ze zelf dat het gaat met die goede formatie?

Nicole Temmink (sp) beantwoordde @FrankFutselaar :

@FrankFutselaar Het wordt nóg gekker omdat Rutte-2 een miljardenbezuiging doorvoerde op gemeenten, omdat ze verplicht moesten fuseren. Dat idee ging niet door, de bezuiniging wel. VVD pleit al jaren voor meer belastingvrijheid voor gemeenten. Maar of je nou door de hond of de kat gebeten wordt..

Nicole Temmink (sp) beantwoordde @Martijn5155 :

@Martijn5155 Is het gezellig zo diep in die tunnel? Misschien kun je e meteen even de SP-voorstellen voor eerlijke handelspolitiek of tegen permanente oorlogspolitiek lezen, maar ik vrees dat daar er daar te weinig licht voor brandt.

Nicole Temmink (sp) beantwoordde @Martijn5155 :

@Martijn5155 Dat is gewoon niet waar. Het is te wijten aan een slecht economisch systeem waar die mensen zelf ook de dupe van zijn. Maar dat zeggen we uiteraard nooit. Behalve dan, even op de website kijken bijvoorbeeld hier: sp.nl/opinie/lilian-… en hier:

RT @Teunvandekeuken: Rutte is in alles nog steeds een Unileverman:het gaat om de verkoop van het product. Wat dat product precies is,.doet er niet.zo toe volkskrant.nl/a-b9848761