Alle verwijderde tweets van politici

PVV Tweede Kamerlid; Member of Dutch Parliament

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Gidi Markuszower (pvv) tweette :

Verschrikkelijke brute overal op PSV spits Eran Zahavi. Schriftelijke vragen met ⁦@geertwilderspvv⁩ gesteld https://t.co/9bVOQVvTqN

RT @Debklep1978: Net mijn pa gesproken (67). . . Altijd #VVD gestemd. Ik zeg pa na alles wat je heb gezien wat ga je doen? Hij zegt wijffie voor jou en de kids voor #PVV het moet stoppen en ik ben ze ook zat. Hartelijk dank Pa❤️❤️❤️

Gidi Markuszower (pvv) retweette @jndkgrf :

RT @jndkgrf: RT @jndkgrf: Toetje. Voor iedereen. getrevue.co/profile/toetje…

RT @petervlelieveld: @bobtimmermans50 @geertwilderspvv Ik heb niet gekeken, maar ik geloof in de koers van @matteosalvinimi en zal daarom @geertwilderspvv stemmen, zo kunnen ze samen vechten tegen de waanzin van Sophie en Guy, tegen de politieke haat islam en tegen onbegrensde immigratie van criminelen, uitvreters en terroristen!

Gidi Markuszower (pvv) tweette :

Mijn grote vriend Raphael!!!

Gidi Markuszower (pvv) tweette :

Doodeng zo’n smerig OM. Doodenge man die René de Beukelaar. Aanstaande dinsdag wil ik mondelinge vragen aan de minister hierover stellen. Wil Nederland zich nog een rechtsstaat kunnen noemen dan moet deze René direct ontslagen worden!