Alle verwijderde tweets van politici

pvv

  • Heeft 22 leden
  • Verwijderde 10861 tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Ton van Kesteren (pvv) tweette :

Het gem.bestuur van Groningen:”We maken Groningen klaar voor de toekomst”. De inwoners van Groningen als zij zouden weten wat hen boven het hoofd hangt: “Wij zijn nu klaar met dit met dit gemeentebestuur van Groningen”

steun te betuigen aan Zwarte Piet. Die moet gewoon zwart blijven. Het is goed om te zien dat zoveel Bosschenaren die mening delen.”

Ton van Kesteren (pvv) tweette :

Het gem.bestuur van Groningen:”We maken Groningen klaar voor de toekomst”. De inwoners van Groningen als zij zouden weten wat hen boven het hoofd hangt: “Wij zijn klaar met dit met dit gemeentebestuur van Groningen”

Lilian Helder (pvv) tweette :

at5.nl/artikelen/1981… Reden genoeg om samen met collega @EmielVanDijkPVV vragen te stellen aan minister @ferdgrapperhaus 👇🏻 https://t.co/ege2QHkha6

RT @jinakhoushnaw: I’m dying at this fashion show in Saudi😂😂 they weren’t allowed female models https://t.co/5xxpMBk4Nr

Lilian Helder (pvv) tweette :

En wat krijgen we van @ferdgrapperhaus? Een taskforce! Hij begint verdacht veel op minister Opstelten te lijken met zijn “topprioriteiten”

Martin Bosma (pvv) retweette @superjan :

RT @superjan: Ik hoop dat er snel goede antwoorden komen op de vragen van @Martinbosma_pvv Anders doemt beeld op van media en politiek die…

RT @FirenzeJudy: Jarenlang wordt een gebied zo groot als de UK dr IS bezet. 40.000 IS’ers uit 110 landen heersen over dit gebied met 8 milj…

RT @geertwilderspvv: Hé @MinPres Rutte, vroem vroem, 130 km per uur, weet u nog?? #vroemvroem https://t.co/nu8kFOmQie

RT @KolyaElias: Er was heel wat onwetendheid aanwezig op de #klimaatstaking gisteren ... 😮 https://t.co/LXaAcBqEvL