Alle verwijderde tweets van politici

Volksvertegenwoordiger namens de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer (en daarbuiten). Woordvoerder Zorg en Defensie. Oud-voorzitter FNV Bouw. Jurist.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

John Kerstens (pvda) retweette @nrc :

RT @nrc: Verloskundigen en arts-assistenten van het Meander MC in Amersfoort zijn boos omdat zij niet en hun managers wél zijn gevaccineerd tegen Covid-19. nrc.nl/nieuws/2021/01…

John Kerstens (pvda) beantwoordde @l_lembeck :

@l_lembeck Ik zou zeggen: het een doen en het andere niet nalaten. Waar het hier (ook) om gaat, is dat het steeds weer anders blijkt te zijn dan eerder bereid. Dat draagt niet bij aan het vertrouwen.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @RTLnieuws :

@RTLnieuws Proeven in restaurants zou logischer zijn. ◽

John Kerstens (pvda) beantwoordde @VillaVega5 :

@VillaVega5 @Advocaat_Sent @erikavandebilt Sterker nog: we hebben haar als Tweede Kamer uitgenodigd voor het ronde tafelgesprek dat we hebben georganiseerd. En daar hield ze een glashelder betoog.

@AmsterdamNurse @FNVZorg_Welzijn Zéker. Daarom hield ik een pleidooi om méér geld voor betere lonen uit te trekken en niet mìnder het kabinet nu doet.

John Kerstens (pvda) tweette :

Zeg @bol_com, hoe groot denken jullie dat mn brievenbus is? https://t.co/0CZKqov1dh

John Kerstens (pvda) tweette :

En schaart men zich achter deze motie die PvdA en SP vorig jaar indienden. Toen stemde de hele coalitie nog tegen, maar nu is dus een meerderheid voor. Goed nieuws voor de inwoners van Herwijnen, en een streep door een staaltje onzorgvuldig bestuur.

John Kerstens (pvda) tweette :

‘Bezint eer ge begint.’ Over een pas op de plaats met het individuele gemeenten verantwoordelijk maken voor beschermd wonen. Daar zijn een heleboel gemeenten nog helemaal niet klaar voor. En daar mogen jongeren ‘met een rugzakje’ niet de dupe van worden. pvda.nl/nieuws/bezint-…

RT @lindavvermeulen: RT @lindavvermeulen: Morgen is de aftrap van de vakantiewerkcampagne van FNVjong. Met oa @JohnKerstens en @dijkvangijs. Check this out: htt…

John Kerstens (pvda) beantwoordde @HelgaDulfer :

@HelgaDulfer @MargitVH @attjekuiken @BarbaraOomen @Pilotwin Hier reageer ik toch even op, want dit is onzin. Er is niks mis mee om als het over ‘langer thuis’ gaat je oma als voorbeeld te noemen. Ik noem daarbij soms iemand die dankzij een pgb niet naar een instelling hoeft, omdat dat geldt voor iemand die ìk ken.