Alle verwijderde tweets van politici

Volksvertegenwoordiger namens de Partij van de Arbeid in de Tweede Kamer (en daarbuiten). Woordvoerder Zorg en Defensie. Oud-voorzitter FNV Bouw. Jurist.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

John Kerstens (pvda) beantwoordde @HelgaDulfer :

@HelgaDulfer Dat uitstel is in ieder het verzoek dat ik heb gedaan en dat door een meerderheid van de Tweede Kamer wordt gesteund. Het is nu aan de minister om daar op te reageren.

John Kerstens (pvda) tweette :

Zo. Klaarvom hoofdelijk te stemmen over dertien moties. https://t.co/PQ5bbVZZ2J

John Kerstens (pvda) beantwoordde @heusj :

@heusj @willemdejager67 Ja. Ongenuanceerd. En goed opletten: het gaat niet om alle zorgmedewerkers. Als je het niet erg vind, ga ik nog even aan de slag.

John Kerstens (pvda) beantwoordde @heusj :

@heusj @willemdejager67 Eerst even vaststellen dat je erkende dat je vorige stelling onjuist was. Dan: politiek is keuzes maken. Je hoeft de vennootschapsbelasting niet verder te verlagen. Vorig jaar dienden we al een amendement voor in op basis van onze door het CPB doorgerekende tegenbegroting.

RT @EenVandaag: PvdA'er @JohnKerstens snapt niet dat de minister met een 'coronabonus' komt 'die niet af is en bovendien een recept is voor ellende'. "De minister moet gewoon leveren. Als-ie nog langer treuzelt, zijn er straks geen mensen meer over in de zorg." eenvandaag.avrotros.nl/item/zorgperso…

John Kerstens (pvda) tweette :

Heel veel hartjes voor de verpleegkundige die me vanochtend niet expres lek prikte. En ook niet per ongeluk. ❤️

John Kerstens (pvda) tweette :

Dienstmededeling voor CDA, CU, D66, en VVD. https://t.co/WNzKHNn5pm

John Kerstens (pvda) beantwoordde @Asli66406780 :

@Asli66406780 Ik ook. Daarom dus mijn oproep. Omdat anders de mensen in de ‘care’ opnieuw vergeten zouden worden. Net als eerder bij beschermingsmiddelen en testen.

John Kerstens (pvda) tweette :

Afgelopen week stemden CDA, CU, D66 en VVD tegen het voorstel om zorgverleners beter te belonen en staakten de sremmen (75-75. Dinsdag stemmen we opnieuw. Uitgelezen kans om alle mooie woorden om te zetten in daden. Toch? #corona #eenvandaag #zorg https://t.co/Sz4An99Pie

John Kerstens (pvda) tweette :

Afgelopen week stemden CDA, CU, D66 en VVD tegen het voorstel om zorgverleners beter te belonen en staakten de stemmen (75-75). Dinsdag stemmen we opnieuw. Uitgelezen kans om alle mooie woorden om te zetten in daden. Toch? #corona #eenvandaag #zorg https://t.co/ehFpMVhDNp