Alle verwijderde tweets van politici

Senator @EersteKamer, @SPnl| Professor of Global Political Economy and Geopolitics @VUamsterdam | NL, EU & US Politics | Power Elite Networks | Thesis 11

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @baspaternotte: RT @baspaternotte: "Ik vind het ruk dat ik het mij niet herinner." Mark Rutte in de Nationale Vergaderzaal, donderdag 1 april 2021.

RT @b_v_apeldoorn: In antwoord op Segers die zegt dat de rekening toch betaald moet worden stelt #Marijnissen terecht dat de rekening altijd betaald moet worden maar dat die nu betaald wordt door zieken en kwetsbaren. Dat is immoreel: de @SPnl legt de rekening liever bij hen die het kunnen betalen.

RT @baspaternotte: RT @baspaternotte: Lilian Marijnissen die Sigrid Kaag sloopt is mijn lievelings. #Nosdebat

RT @MarijnissenL: RT @MarijnissenL: Kunnen we ook nog even zo’n tweetje over vliegveld Lelystad krijgen?

Hope for #Brazil: the prospect of an end to the Bolsanaro nightmare and a return to power of #Lula #LulaLivre

RT @WOinactie: ‘Dat de onderzoeken dit bedrag bevestigen, maakt ons trots en extra boos. Want het is ook een erkenning dat universiteiten al bijna twintig jaar te weinig geld krijgen om aan de verwachtingen van de overheid te voldoen. Dan pleeg je feitelijk roofbouw.' fd.nl/economie-polit…

RT @NOS: RT @NOS: Dit zijn de economische gevolgen van de partijprogramma's naast elkaar gelegd nos.nl/l/2370848