Alle verwijderde tweets van politici

Historicus. Columnist @nrc. Essayist @Vrij_Nederland. Schrijft bij @debezigebij een boek over De Kloof. Fan van Amerikaans worstelen.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @AlptekinAkdogan: Nazi’s moet je doden.. Is deze tweet een vrijbrief om Sid te killen? twitter.com/invictusforlif…

Zihni Özdil (gl) retweette @SanderQuote :

RT @SanderQuote: Dat constante gedram over Blendletegoedjes is wel een beetje Holland penny wise, pound foolish gedoe hoor. Het WK Ineffici…

Zihni Özdil (gl) beantwoordde @hanslaroes :

@hanslaroes @thierrybaudet @Borisham “De Borissen en Zihnis van deze wereld” schreef je totaal zonder dedain, zonder ons te taggen en om ons te framen als Trump-apologeten. Vind je dat netjes van jezelf? Zou jij het leuk vinden als iemand jou als Baudet-apologeet zou framen omdat je hem een podium geeft?

Zihni Özdil (gl) retweette @ZihniOzdil :

RT @ZihniOzdil: Tsja. In essentie niet veel anders dan de “pleur toch op” van Rutte, nietwaar? Sterker nog: Trump doet het netter. Hij zegt…

Zihni Özdil (gl) tweette :

Ja. Dát is het. #zucht

Zihni Özdil (gl) tweette :

De ‘Nederlandse Leeuw’ snapt er ook net zo veel van als Rutte en Trump. “Voorwaarden aan verblijf in een land” voor sommige staatsburgers en andere niet is racistisch. Punt.

Zihni Özdil (gl) tweette :
Zihni Özdil (gl) tweette :

Schitterend dit👇🏼 #Jiskefet

Zihni Özdil (gl) beantwoordde @JoostMichielsen :

@JoostMichielsen @vanveeelen @Jossedevoogd @BartToorenaar Goed punt. Maar we kunnen vaststellen dat Rotterdam in ieder geval niet diversER is dan Rotterdam.