Alle verwijderde tweets van politici

forumvoordemocratie

  • Heeft 2 leden
  • Verwijderde 1813 tweets

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

RT @sandervrielink: Of je nou WEL of NIET op @thierrybaudet gaat stemmen, dat is jouw keus. Maar hou op met LEUGENS over hem. Ik ben er ECHT klaar mee. Deze man staat als ENIGE in weer en WIND te verkondigen dat hij van NEDERLAND en ALLE Nederlanders houdt. MSM = EVIL 👊 youtu.be/yeQejtUAKMI

RT @IngeMarie99: RT @IngeMarie99: Houden van, gaan voor Nederland en een vuur ontsteken bij het volk, aldus @thierrybaudet. Laat dat onze generatie zijn.

Ik zie dat onze vrienden van de pers #FORUMLAND presenteren als een breuk met het verleden: maar het is juist de voortzetting van de ambities die we altijd hebben gehad. “Op deze rots gaan wij onze zuil bouwen”. Ik zei het al in 2017. Partij én Beweging. youtu.be/un370asc-tg

Olaf heeft de partij gered toen de Judassen “salonfähig” wilden worden. Zo verwierf hij een plek in mijn hart. Eenmaal verkozen splitst hij zich af en kies voor status/erkenning. Waarom? Een aai over de bol van het systeem? Was het dan allemaal spel, ging het gewoon om die zetel?

Olaf heeft de partij gered toen de Judassen “salonfähig” wilden worden. Zo verwierf hij een plek in mijn hart. Eenmaal verkozen splits hij zich af en kies voor status/erkenning. Waarom? Een aai over de bol van het systeem? Was het dan allemaal spel, ging het gewoon om die zetel!?

RT @Naadloos1: Zelden tegelijkertijd zo boos en ontroerd geweest door het zien van de volgende beelden. Wat doen ze de ondernemers toch aan? Stem #FVD !!!!! #FVD #vrijheidskaravaan @thierrybaudet @WybrenvanHaga https://t.co/9R04Oa85XP

RT @Naadloos1: @thierrybaudet Dat ze nu pas geschokt zijn bedoel je? Dankzij de #FVD is wegkijken door het kartel bijna onmogelijk geworden, anders worden ze keihard afgestraft de volgende verkiezing.