Alle verwijderde tweets van politici

Senator 🏛. Oppositieleider Barendrecht. Ondernemer. Trainer @debatinstituut. Bevlogen, direct, oprecht, kritisch en realistisch. Voetbalt.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Lennart van der Linden (Wethouder evb) retweette @SnedigeRekel :

RT @SnedigeRekel: Het @MinVWS heeft een e-mailadres waar mondkapjes en andere beschermingsmiddelen kunnen worden aangeboden: coronabeschermingsmiddelen@minvws.nl Alles wat op korte termijn geleverd kan worden kun je hier aanbieden.

Lennart van der Linden (Wethouder evb) beantwoordde @RTV_Rijnmond :

@RTV_Rijnmond Ik ben graag en vaak kritisch, maar dit is een mooi resultaat Arnoud!

Lennart van der Linden (Wethouder evb) tweette :

Marginale druk: ieder euro die je meer verdient en niet op je bankrekening eindigt Zie tabellen. Percentages percentages van 60%-80%. Zelfs tot 93% (!) Belastingen moeten - Rechtvaardiger: Werken moet lonen. - Simpeler: stelsel veel te complex - Lager: Kleinere overheid #FVD

Lennart van der Linden (Wethouder evb) retweette @JongSytse :

RT @JongSytse: President van de Algemene Rekenkamer Arno Visser ontmantelt in Elsevier het investeerdertje spelen met ‘gratis’ geld door de overheid. Iets waar @lennartvdlinden (FVD) al eerder overtuigend op wees in de Eerste Kamer ⬇️ #InvestNL https://t.co/Wli6mxEgQK

Lennart van der Linden (Wethouder evb) beantwoordde @ChrisAalberts :

@ChrisAalberts Ik ga mn reacties weer weghalen. Want het bezorgd ‘opiniemakers’ maar bezigheidstherapie. Kom eens live langs, altijd bereid tot een gesprek!

Lennart van der Linden (Wethouder evb) beantwoordde @ChrisAalberts :

@ChrisAalberts @KimBoon94 Chris, ik reageer niet vaak op je, maar ook als ik het dan eens wel doe, heb ik niet het gevoel dat het enig nut heeft. Opinieerse.

Lennart van der Linden (Wethouder evb) beantwoordde @ChrisAalberts :

@ChrisAalberts @KimBoon94 De overige senatoren hebben, net als de heen-en-weer tekenaars, keurig hun quorum-handtekening ingeleverd. Alleen digitaal. Ze waren beschikbaar voor verificatie.

Lennart van der Linden (Wethouder evb) beantwoordde @ChrisAalberts :

@ChrisAalberts @KimBoon94 De overige senatoren hebben, net als de heen-en-weer tekenaars, keurig digitaal hun quorum-handtekening ingeleverd en waren beschikbaar voor verificatie.

Lennart van der Linden (Wethouder evb) retweette @EVBdrecht :

RT @EVBdrecht: Goed nieuws! Het #afvalaanbiedstation gaat weer open! Mooi voorbeeld van hoe wij ook in deze lastige tijd vorm geven aan onze oppositierol. U kunt op ons rekenen! Meer info: 👉barendrecht.nl/afvalaanbiedst…

Lennart van der Linden (Wethouder evb) tweette :

In @BARENDRECHTzh vindt de wethouder dat het welzijn moet “meebewegen op het ritme van de samenleving”. De directeur van de welzijnsorganisatie vindt dat een prachtig statement. #jargon Verder wel een goed verhaal van @KijkopWelzijn ! @Bobotaal https://t.co/XtqnblrBUq