Alle verwijderde tweets van politici

Niet te verwarren met de arabist Hans Jansen. Politiek, muziek, motorrijden, fotografie.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Hans Jansen (EU) retweette @Sandervandam2 :

RT @Sandervandam2: RT @Sandervandam2: @parool Moet je als blanke eens oproepen om alleen nog maar spullen bij blanke ondernemers te kopen.

Hans Jansen (EU) beantwoordde @Michel1401 :

@Michel1401 Nee, wel pantserwagens en gemechaniseerd geschut

Hans Jansen (EU) retweette @Sandervandam2 :

RT @Sandervandam2: RT @Sandervandam2: Johan Derksen vs Ali B. Wie is de grootste racist? https://t.co/YgEae0LxUF

Hans Jansen (EU) retweette @Sandervandam2 :

RT @Sandervandam2: NOS beschuldigt Trump Jr. van nepnieuws verspreiden. Op 7 Jan. tweette hij namelijk dat meer dan 180 personen verdacht worden van betrokkenheid bij bosbranden in Australië. Wel grappig dat @NOS op 7 Jan. ook een artikel plaatste dat melding maakt van bijna dezelfde cijfers. https://t.co/TjTq9NUzel

Hans Jansen (EU) retweette @ImamSalima :

RT @ImamSalima: Ik ken Marokkaanse mannen die meerdere keren een vrouw uit Marokko halen en er een gezin mee stichten om vervolgens te gaan scheiden en weer een nieuwe vrouw uit Marokko te halen. Die gescheidde vrouwen belanden vaak in de bijstand en hun kinderen worden vaak probleemjongeren.

Hans Jansen (EU) retweette @Jezzebellz :

RT @Jezzebellz: Draadje: waarom je vaak beter in eigen regio kan opvangen. De achtergrond, hoe sommige asielzoekers geleefd hebben speelt mee, waarom een deel van hen hier niet kan integreren en vaak over gaan tot geweld.

Hans Jansen (EU) retweette @Jezzebellz :

RT @Jezzebellz: Vannacht kon ik niet slapen. De hond wilde naar buiten. Toen ik de tuin inliep hoorde ik iemand aan "t hek rammelen. De hond ging vreselijk tekeer en ik ging snel naar binnen. Alles op slot, hopend dat ik me iets verbeelde. Krijg nu op de buurtapp dat auto's zijn leeg gehaald.

Hans Jansen (EU) retweette @snebq :

RT @snebq: RT @snebq: "again", wat een blamage.

Hans Jansen (EU) retweette @Muze211 :

RT @Muze211: Kijk nou eens naar Johnny de Mol ____________________________________ Hoe vaker je dit ziet hoe genanter Ik kan me echt niet voorstellen dat dit onder de pet blijft Sterker.....zou hij als miljardairszoon ook op dat eiland van Epstein geweest zijn ? 🤔of ga ik nou te ver ? https://t.co/Lhn26QgnKj

RT @VrouwvdVrijheid: #Vlissingen. Jongen wordt aangevallen, gekopschopt en in elkaar getrapt door multicultureel tuig. Hulde voor de vrouw die er tussen springt. Het slachtoffer zou een gekneusde rug en nek hebben. (Meer info: m.facebook.com/story.php?stor…) https://t.co/GYFQwVHlFg