Alle verwijderde tweets van politici

Betrokken burger. Fractievoorzitter Denk in Tweede Kamer. mateloos geboeid door het gedrag van mensen. Dagvoorzitter en debatleider. Reizen en ontdekken.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Farid Azarkan (denk) tweette :

Doorgestoken kaart.

RT @AmrWarda10: RT @AmrWarda10: Russia 2018 .. ◽◽◽ https://t.co/d1YV8IR3iU

Farid Azarkan (denk) tweette :

Patroon bij @hugodejonge is aardig zichtbaar. ✅ lanceert onrealistisch ambitieus plan ✅ houd geen rekening met samenleving ✅ imstituten zijn zeer kritisch ✅ Moet zijn huiswerk over doen. ✅ zie eerste vinkhe https://t.co/HrRI8dHvCg

Farid Azarkan (denk) tweette :

Wat held ben je toch!

RT @Dwitteraar: RT @Dwitteraar: Dochter van kennissen wordt vermist. Pls RT #Kindvermist #RT https://t.co/tRoEFyAGfB

RT @omroephuman: Het jarenlang gecommuniceerde beeld van toenemend geweld tegen agenten is niet juist, zo geeft de politie toe. "Als het gaat om de absolute aantallen is het eigenlijk een vrij stabiel beeld." Vanavond in #Medialogica om 22:35u op @NPO2 human.nl/medialogica/le… https://t.co/FbphIrXnKR

Farid Azarkan (denk) tweette :

Politie schiet razensnel in een reflex als er iets “negatiefs” gezegd wordt. Waren ze maar zo snel met het aanpakken van racisme, discriminatie en wangedrag.