Alle verwijderde tweets van politici

Fractieleider Gemeenteraad Antwerpen | Vlaams Parlementslid | VB | boek 'Voor vrijheid dus tegen #islamisering' | "Meest gedeelde Vlaamse twitteraar" | MSc/Ing.

Dit kan een incomplete lijst zijn. Als je denkt dat we iemand missen, stuur ons de naam, land/provincie, politieke partij en positie die ze hebben of waar ze kandidaat voor zijn en uiteraard het Twitter account. Bedankt!

Vandaag met @VBAntwerpen 10.000 mondmaskers en honderden beschermingspakken uitgedeeld aan politieagenten en verplegers en vrijwilligers in woonzorgcentra! 😷😎 #tegencorona #covid19BE #COVID19 https://t.co/LXJCO8c7Ae

@ockhams Dat de beschaving een dun laagje vernis is, is op zich niet erg; wat wel erg is, is dat dit soort lieden zo ostentatief probeert om dat te ontkennen en zo politiek correct en ongemeen fel uithaalt naar degenen die daar gewoon eerlijk en realistisch over proberen te zijn.

Leuk fragment. Ik heb ook een Aziatische periode gehad. En een Afrikaanse. En een Zuid-Amerikaanse. En een Russische. En een Scandinavische. En... Als je zulke onschuldige uitspraken problematiseert en ziet als uitingen van superioriteitsdenken, ben je ziek in je hoofd. πŸ‘‡πŸ»

@Pensioenspook Nooit op school geleerd dat een dubbele punt gecombineerd met aanhalingstekens duid op een citaat?

RT @WitdeBerna: Mijn favo Pakistaan: Ibn Warraq, auteur van o.a. Why I am Not a Muslim en het door mij vertaalde Weg uit de islam. Getuigenissen van afvalligen (Meulenhoff). Laatste boek: The Islam in Islamic Terrorism: The Importance of Beliefs, Ideas, and Ideology. https://t.co/2pFkPINa7l

RT @bluspoeier: RT @bluspoeier: Gelukkig hebben we een kook-app. #samentegencorona

@Gie_Guy Ik heb het over Oost-AziΓ«: landen als Japan, Hong Kong, Zuid-Korea. Niet over pakweg Iran. En in Singapore heerst geen islamitisch regime. πŸ‘‡πŸ»

RT @BureauHengeveld: Een nieuwe foto van de Utrechtse bus-spuger, die twee keer toesloeg bij bushalte Majellapark aan de Vleutenseweg. Twee keer bespuugde hij een buschauffeur. Ivm het coronavirus is zijn gedrag extra verontrustend. Wie kent hem? Bel 0800-6070 of anoniem 0800-7000. https://t.co/ASTtDkbbwS

Bananenmonarchie BelgiΓ« bestelt mondmaskers: "Ze bleken niet, zoals gezegd, uit China maar uit Colombia te komen, verpakt in gebruikte bananen- en cornflakesdozen, wat ingaat tegen de voorschriften. In een doos hebben we dan ook nog eens fecaliΓ«n van een of ander dier gevonden"